Lemieux:

Le Mieux is een wereldwijd bekend merk binnen de paardensport. Zij leveren al jarenlang kwaliteitsvolle producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste innovaties. Le Mieux biedt uitkomst voor zowel ruiter als paard en zorgt er voor dat zij als combinatie beter kunnen presteren. Le Mieux richt zich op alle disciplines en zorgt daarbij dat kwaliteit en resultaat voorop staan.


LeMieux is ontwikkeld door ruiters voor ruiters. De producten in het assortiment staan stuk voor stuk gegarandeerd voor topkwaliteit en functionaliteit. Het zijn de kleine details welke de producten functioneel maken in het dagelijks gebruik. Door de hoge kwaliteit zijn alle producten tevens geschikt voor intensief gebruik.


Le Mieux Pro Sport Square Suede Dekje - Le Mieux Pro Sport Square Suede is voorzien van een zeer goed absorberende binnenvoering. De bovenkant van het Le Mieux dekje is gemaakt van suede, wat een luxe uitstraling geeft. Het Le Mieux Pro Sport zadeldek schuift niet onder het zadel dankzij de speciale zadellussen
Perfect afgewerkt en tijdloos zadeldekje. Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, zonder tekort te schieten in het design!


Perfect afgewerkt en tijdloos zadeldekje. Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, zonder tekort te schieten in het design!

Dit zadeldekje heeft een paar technische eigenschappen waardoor het echt een uitblinker is. Bijvoorbeeld de D-ring lusjes, de zadellusjes worden niet aan de singelstoten bevestigd maar aan de D-ringen voorop het zadel, dit zorgt voor een betere ligging waardoor het zadeldekje perfect blijft liggen. Daarnaast is het dekje extra verstevigd bij de singelplek waardoor je slijtage voorkomt. Het zadeldekje is tevens super anatomisch gevormd" zwanenhals design" waardoor het dekje niet op de schoft drukt en ook tijdens het rijden niet naar beneden zakt en alsnog op de schoft drukt.

Kortom: het perfecte zadeldekje voor zowel dagelijkse training maar ook voor op concours!

* Zachte flannel binnenkant

* Suède buitenkant

* Dubbele klittenband sluiting bij de singel

* Zadellusjes welke aan de D-ring bevestigd worden

* Zwanenhals design voor extra veel ruimte in de zadelkamer

* Extra versteviging bij de singel om slijtage te voorkomen.


Alle Lemieux producten kunnen op bestelling bij Paard en Zadel geleverd worden. Informeert u naar de prijzen en voorwaarden.